kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Monday, November 1, 2010

LAt tALILat TAli tAMPlom....oLD TOwn whITE cOFFee

ok abah.... Puteri nak amik order ni.... Abah nak apa???....... cepat fikir nak tulis ni....
jangan fikir lama2 lat talilat la Abah.............

okeyyy... dengar baik2.. abah punya order...satu white coffee....satu prawn mee....
fuh!!!! dengan penuh kusyuk nya anak dara aku mendengar order dari Abah kesayangan nya.... hahahah cam real jer nak amik order.... cakap pun pelat lagi.... nak amik order konon.....

ok... white coffe.., prawn mee.., fried beehoon.., bla..bla...bla.....siap..........


sementara kita tunggu makanan siap ... apa kata kita posing2 dulu.......

hah ni anak mami... sentiasa dok berkepit bawah ketiak mami.... baru betul anak mami....


fuh abang LonG.... tak pandang dah kiri dan kanan....JELING sebelah mata jer.... orang suma makan mee mee ..roti.. dia mesti mau makan itu nasi da....


prawn mee....
(yang ni laki aku yang suka)


fried beehoon with chicken
(aku rasa kalu aku masak sendiri ni lagi sedap.... hhe eheheh)


white coffee

(ni Aish punya......)
ala Aish pun bukan makan habis pun... kitaorang gak yang perabih kan.... heheh heheh
ALAMAK... roti bakar kaya... tak snap.... dah habis di belasah..... heheh hehehheheh... itu yang habis dulu....






4 comments:

Ana Suzana said...

geram tul ana dgn puteri ni.. chubby dan cute sungguh..

huwaaa.. dah lama tak gi kopitiam.. huhuhu

jasayu1 said...

chubby cam mami dier.. heheh heeh

ok.. nanti kita gi kopitiam sama2..

Ana Suzana said...

ahahhaa..
kita sama2 bawak anak2 utk menghuru harakan kopitiam.. kekekke

jasayu1 said...

harus gitu.... nanti kita set kan time.. heheh heheh sure kita jadi tarzaniah nanti kan???...

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...