kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Thursday, November 18, 2010

aNNIVeRSaRy GiVeaWAy..




Syarat-syarat nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yang jd followers blog ana..yang takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..- DONE

2. copy paste entry ini balik & letak banner ni kat sidebar korang bg yg ada blog..yg takde blog korang email je ye..- DONE

3. Tag 2 orang kawan anda
1) HUNNY BUNNY
2) SHAKIRAH

4. Yang dah join sila letak link kt komen ye..utk ana buat terjahan..takyah wish apa2 pun..nak wish pun boleh juga kekeke..-DONE (Happy Anniversary...dari kami sekeluarga...)

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary
ana pada 28 Nov nanti...

Hadiah yg di tawarkan
*
*
Hadiah Utama

Hadiah Kedua: Size P2-M

Cepattt.. ada seminggu je.. tarik tutup 26 Nov jam 11.59 mlm okey..Sayangggg Koranggg...!! Muahsss..










2 comments:

Ana Suzana said...

mekasih sbb sama2 memeriahkan GA ana.. moga berjaya.. ^_^

** mekasih atas ucapan ye..

jasayu1 said...

ok... moga2 dapat la hadiah tu.. heheh heheh

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...