kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Monday, May 30, 2011

NaDIYa..& UiTM LeNDu, aLoR GaJaH, MeLaKa..

Anak buah en. suami...Wan Nadiya Wan Ibrahim.... ari tu yaya call encik suami minta tolong hantarkan kat Uitm Melaka... so dia dtg dari Terengganu sorg naik bas ke KL.... sian lak aku nengok budak ni.... ayah dia iaitu abg pada encik suami dah 12 ke 13 taun meninggal... & her mom pulak dah kahwin baru.... jadi x da sapa nak tlng anto kan kat UITM tu jadi dia ada bapa saudara kat KEY ELL ni jadi minta tolong kat pak su dia la... encik suami aku ni....

ni kira anak yatim la ni..
lama gak aku tak jumpa ngan yaya ni .... dah besar rupanya dia...
kira ngan encik suami, pertalian darah masih kuat tau.. kalu yaya nak kahwin pun
encik suami bole jadi wali ni....


ni le dia nadiya... anak2 aku suka sgt kat dia....
aku bawak sat gi umah mak aku....



Aish pun manja jer ngan yaya walau pun baru kenal....


ngengada la ni.... sian abg long ....


tengok kat belakang tu.... manjanya Aish... siap baring2 lagi kat peha kak nadiya...



ni gi TESCO .. nak beli barang2 kat kolej nanti
byk gak barang2 yg diborong....
ya la kalu beli dari TErngganu kang jenuh nak bawak naik bas


ini budak dua beradik sibuk nak main ikan.....


ok...jom....blah...penat layan budak2 ni je.... tengok si PU3 siap x nak dok kat dlm tapi nak bergayut kat troli tu......
bibik rilek je.... sebab nadiya ada kat umah, budak2 suma tak nak kat bibik..
tolak troli pun budak2 tak kasi bibik tolak.nak kakak jugak
apa abg long cakap... boring tgk muka bibik hari2... hehehe..


PEACE....anak daraku....
x kuasa ku nak marah2 lagi... suka hati le nak panjat ker
nak hape ker... janji x jerit2 ker nangis ker...
mau fening lalat aku nanti....


nak amik gambar pun nak rebut2.. suma nak duduk kat atas kak Nadiya.....
itu PU3 muka banyak asyam.... sebab Aish dpt dok kat peha kak Nadiya...
aku pun heran bin ajaib... budak2 sayang sangat ngan yaya... padahal diorg tak penah jumpa...
abg long penah la jumpa...tapi tak ingat sebab masa tu kecik lagi.....
anak2 aku mana mau ngan orang.... tapi ngan nadiya manja sunggoh...


senyummm...senyummm.....oh basah lagi.... eh awat lak PU3 cover senyum lak tu... malu la tuh.... mak aku cakap rupa dorg ada iras2... ni version PU3 lagi 14 taun.... hehehehe
cer tengok.. cer tengok... sama tak????


ni manja2 ni ada makna ni... nak suh kak Nadiya buat milk la tuh....
x mo da bibik wat milk..... tak sedap diorg ckp... hehehe korang tunggu la kak nadiya tak da sok bibik jadi mangsa... huh huh huh...


wah3x.. ...kembar tak seiras ni.... minta wat milk.... dpt jer siap baring..dua2 kat dpn tivi.....
siap silang panggung ini dua beradik ni... apa abg buat adik ikut jer.....
nasib ko la nadiya jadi pengasuh le kat umah ni......
x pa la nanti lepas kolej tak de keja nanti jadi pengasuh anak2 mok su...
hehehe...


kat dorm yaya ni...



cer baca..cer baca.... tapi diorg pun tampal ini notis gak .... heheheh



kucing ni belajar gak kat cini..... encik suami tanya..... belajar kat sini ker??? amik course aper??? cosmetik ker..... encik suami tnya amik cut cost kot?? kucing tu menjawab ngiauuu....
la betul la amik cut cost... hehehehe


lepak sambil makan2 kat tepi kolam......
nasib baik bawak makanan... bole makan ramai2...
Nadiya ajak kengkawan dia sekali..


kengkawan Nadiya ..sorang dari Pahang dan sorang lagi dari Johor....



abg long kata panas sangat la kat sini.... nak petik buah kelapa lah.....nak minum air kelapa..
iyah..iyah... susah pulak nak pulas buah ni.....

ok.... jom la kita ronda2 kat Bandar Melaka .....
boring gak dok lama2 kat sini....
jom...kita tinggalkan Nadiya kat sini bersama rakan2nya
lepas ni kita update lak apa kita wat kat Melaka...



3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ala..rindunye uitm lendu..me, one of the product from uitm lendur lorr...eheheheh

rindunye nak g library tu..huhuhu

Shahayu said...

rose... oooo product frm uitm lendu gak ye....

bila rindu kusebut nama mu... heheheh

IeysHa said...

owh,,itu kucing tak de blajar situ.. die playboy uitm tuu.. smua betina die nk kebas..

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...