kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Monday, December 20, 2010

pUtEri IkEA....

ha ni la dia budak Ikea tu.... hari2 dok baca buku Ikea.... rasanya boleh tukar nama kot ...Puteri Ikea...... ni mesti ikut perangai mamy dier ni ... bila dok lepak time tak busy jer... buka katalog IKEA.... hehehehh mungkin dier fikir apa agaknya yang mamy dok baca dlm katalog ni..... ohhh ada gambar menan ya.....

dalam hati dier "..syiok gak kataloq ni ya...... banyak menan nanti nak suruh mamy beli la...." hehehheh tatau la budak besar ni, apa yang dia tengok dlm kataloq IKEA ni agaknya???? aku lain le.... suma benda dok syiok tengok.... hehehheheheh ulang2 kali pun tak bosan.... konon nak beli tu la... nak beli ni la... tapi pegi..hampeh... tak beli pun.... rambang mata jer...

la awat baca sampai terbalik katalog tu????..... simpan balik dlm henbeg mamy.... kawan mamy nak pinjam..... kang lupa lagi nak bawa kat opis kang.... pandai2 je selongkar beg mamy....

ni kena tunggu sampai dier leka, baru amik, sorokkan.... ada kawan nak pinjam.... dia dah selongkar dalam henbeg... cam mana dier tahu dlm tu ada kataloq IKEA???.... mungkin ada spy yang kasi tau ni.... heheh heheheh

6 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

alalallala tomeinyaaaaaa....autie geram nak kissss:)

Alida Ali said...

Comelnya puteri ikea ni...boleh la geng dgn makcik ikea ni hehe...

jasayu1 said...

mieja:- itu budak pipi layot...sedap gegeet pipi dierr

jasayu1 said...

Ida:- bleh la geng...soping kat IKEA hehehhehe

Farah Ikin said...

catalog ikea tu org tua pun suka baca..kalau saya buat ubat tidur..sblm tido baca buku ikea..pastu berangan2..terus dibuai mimpi....hiihih

jasayu1 said...

farah ikin:- yup...idea yg bagus kalu x ble tido....

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...