kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Sunday, December 19, 2010

JoM TEngOK wAyaNG.....


JOm... tengok wayang.... walau pun dah lama.... nak hapdet gak... lama pun lama la.... bawak bebudak gi tengok wayang kat BREM MALL kat Jln Ipoh dkat je ngan umah aku.... so kat situ parking pun senang... orang pun tak ramai... best sangat sebab anak aku bleh berlari dari depan sampai kat belakang... sebab orang tak ramai kat situ.....

posing dulu sebelum beli tiket... sebab lambat lagi...

ehem..ehem.... anak2, sila ketepi sikit...mamy ngan abah nak posing..

wah3... laki bini ni ..posing posing manja gitu.. ...... heheh hehehh bila lagi nak berposing2 cam gini... ???? nasib baekk tu 2 orang nak membontot je.... kalu tak ... ini laki bini... posing2 berdua jer.. heheh heheh bak kata dorg ... kamera aku gambar aku.... kamera orang pun gambar aku... heheh heheh interprem lebih... hehehhe

mamy dan anak beranak ... sama jer... suka bergambaq....kuang3x


abang long nak pop corn.... Aish pun nak pop corn gak..... ok kita beli satu set jer... sebab mamy dah beli kat GIANT kat bawah tu.... lagi macam2 ada mamy beli.... heheh heheh heheh kat GIANT murah sikit jajan2nya.... kebetulan dapat beg free... insurance nya survey... so kita beli kat GIANT jajan2 simpan dlm itu beg... malu siot orang tengok... cam nak picnic je beli jajan banyak2... ya la budak2 dah 3orang..mak,bapak budak lagi....2 org.. tak ker 5 orang punya makan???....

Abang Aish & Puteri....

ok beratur..... tengok citer apa yang available....tuk bebudak

ok... tiket dah beli.... beli untuk 2 dewasa..., 1 kanak2.... ehhhhh 2 Kanak2 tu??? ..... ala bebudak dua orang tu bukan dia nak dok kat kusi sendiri kalu beli tiket pun...membazir je.... sebab gelap..dorg takut nak dok sorang2 so..kena lah riba..... lagi pun kusi banyak kosong kalu nak dok...... budak 2 org tu dok berlari kedpn ke belakang..... je keja nya...x yah duduk..... lagi pun rasa2nya umur 4 taun kebawah free ..... heheh heheh...(kalu siPuteri.... mengempil la nak susu kat aku .......mamy..nak tek.. bole terlena dier bising2 pun.....huhh haru biru aku .... lenguh siot budak keceekk ni.......)

6 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

salamss ayu:)

seronoknyaaaaaaa....semua dah besar2 dah senang nak handle gie jalan2 tgk wayangkan....:)

eiiiii comel & tembamnnya gegirl yg msh nenen mama dia tu...heheheheh:)

jasayu1 said...

salam mieja..

seronok la dah besar.... tapi si gegirl tu asyik nak berdokong je walaupun dah besar.....

Ummi Talhah said...

salam kenai dari faa
faa pun ada planing nak tgok wayang cuti2 ni..best boleh spent masa ngan pamilykan..........

Ummi Talhah said...

best nya tggok wayang..salam kenai dari faa

Ummi Talhah said...

salam kenai dari faa..syoknya tgok wayang

jasayu1 said...

faa:- salam pkenalan.. tq sudi singgah kat sini...jom ramai2 kita tgk wayang..heheheheh

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...