kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Monday, January 10, 2011

RiCe CrACkeRs.....

Korang pernah tak makan rice crackers ni....atau nama melayu nyer biskut beras..... banyak gak jenama biskut beras ni.... ada BON BON, yang ni jenama apatah aku pun tak tau.... tapi yg penting ianya halal ......

Ni la biskut peberet anak2 aku ... kalu gi GIANT ker... JUSCO ker.... atau mana2 pasaraya, anak2 aku musti cari biskut ni....

TEngok baru je beli dah setengah..........



hah dah tinggal sikit da... rasanya masin2.... rangup...



yg ni isikan dlm nyer.... ada 2 keping satu pelastik......


sekali hadapkan jer... satu pelastik..... langsaiii......... heeh heeheheh penangan anak2 ku.....


6 comments:

Dunia Mayaku said...

akak klik kat perkataan link within kat bwh kotak2 anda mungkin meminati tu...kat blog kita ada nanti dia ajarkan...senang jer,cuba ehh

Cik Jue said...

cik jue suka nie..kalau shopping wajib beli..bukan untuk farisyah tapi untuk cik jue...

jasayu1 said...

mayana... tq akak dah buat... dah jadi ma kaceh bbyk..

jasayu1 said...

ck jue... bukan jer anak2 suke.. mak bapak pun pakat2 dok suka...heheheh

Alida Ali said...

Kak ayu, kwn saya pun suka sgt beli biskut ni...rasa dia masin2 kan...sy selalu tgk je tk beli hehe..

Shahayu Abdullah said...

ida.... ya betul ..10 markah... memang rasanya masin2 dan rangup cam kopok ....

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...