kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Wednesday, January 12, 2011

BTFC TaEkWoNdO cLuB....

Masa datang kat dpn sekolah terbangak2 cari tmpt Teakwondo... so ada lau se (penolong ketua)dia ...tanya aku. aku ckp nak daftar teakwondo... pastu dia speaking mandarin ngan Abg Long.... dia bawak aku ... kat tmpt tu... masa tu dah start training da.... so berenti kejap.... beri laluan pada abg long...sebab lau se dia yg bwak.... & speaking mandarin lagi...ngan coach tu....pas tu okkk okkk... Daniel terus ikut dulu... daftar kemdian...

Aktiviti kokurikulum kat sekolah ni... bole pilih(dorg panggil lagi kokurikulum ker hah??? aku pun tatau...)....tapi tak bnyk choice.... berbanding masa kat sekolah Chong Hwa dulu........ so aku suruh Abang Long pilih Taekwondo.... sebab dah lah sekolah pakai aircond... badan pun naik lemak tak da eksesais......tapi bulan ni berat abg Long turun 3 kg, pagi...kat sekolah bawak bekal roti jer hari2 sekarang....dah pandai nak diet .diet .. bagai sekarang.... hehehe heheheh ada awek kot..... .... tu ar cuak gak aku.... minah kat sebelah dia tu budak melayu gak namanya Aishah pun baru joint gak taekwondo ni... bapak dier cakap, kat umah sibuk ... beriya2 nak masuk taekwondo.... bapak dier suruh dok sebelah Daniel..... ehh bapak dier pun kenal Abg Long... bapak dier cakap diorg satu kelas.... ooo patut laaa...... aku jer x kenal kwn2 abg long...


ni masa baru jer training... x pakai uniform dia lagi... dia punya Instructor Master Yap Seong dan Senior Coach Master Yap Yih Ting.... kalu korang peminat Teakwondo mesti korang kenal master2 ni kan???... aku tak kenal langsung.... so bila dia bagi magazine BTFC taekwondo Club baru aku tau....... Master Yap adalah team coach Taekwondo Championship, Ho Chih Minh City, Vietnam antara playernya Raffique Hashim...dan banyak lagi kejuaran kat M'sia dan luar negara.... rasa bangga lak sebab dier dapat ajar anak aku.... hehehehh......nyesal x amik pic dekat2 masa bayar yuran tu.... ala dapat tau pun masa dah kat umah masa baca magazine tu.... hahah hahha




Anak2 aku yang lagi dua orang tu pun ikut2 gak la... tapi kejap jer... pas tu lari sini... lari sana..... huh hh huh..





enche abe.. jadi pemantau... heheh heheheh berminat gak ker enche abe ooiii



HUP...!!!!


Seronok tgk budak2 ni... rasa nak joint gak jer.... teringat aku masa sekolah dulu...Aku dulu masa sekolah pun pernah masuk taekwondo ni... hensem wooo aku punya master dulu...Cina gak.. tapi garang nak mampus.... selalu kena sepak peha kalu kaki tak lurus .......kalu lambat dtg kena lari 10 pusingan padang... aku selalu tipu kira... heheh heehehh



Masa nak balik.... Master Yap tanya sapa nak jadi Senior(dlm bahasa Mandarin) ( tu yang x sempat amik pic masa kejadian... x paham aku rupanya..) suma budak2 x nak.... so dier panggil Abg Long.... dia suruh Abg Long jadi Senior......Abg Long x membantah... terus dia buat apa yang Master Yap tu suh buat......ATTENTION....THANK YOU MASTER....... hoho hooo ho..... pastu ada plak assistant Senior... ... Ast Senior ucap plak..ATTENTION....THANK YOU SENIOR..pastu budak2 lain pun kena ikut gak..... hah hahah haah apa lagi .... balik umah jer.... eksen la dier... dier cakap ngan adik dier.... dengar cakap abg long... abg long senior.... heheheh heheh weii ngan adik2 pun nak buli ker...hish hish hish... masam jer muka Aish...jeleEs lah tu... OK sabtu ni baru betul2 start... tengok cam na...



2 comments:

Dunia Mayaku said...

ayyoo k.ayu tk lama lg dpt menantu..dh pndai nk bergaya bagai tuhh..hehe..

Shahayu Abdullah said...

yana, kocik lagi budak tu.... baru jer sunat hheheheh.....

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...