kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Tuesday, January 25, 2011

AdMitTeD.....

kenapa aku lama tak hapdet blog ni..... sebab ni le.... aku admitted laaa.... buat minor operations jer..... sakit apa yek..??... ah malu la aku nak citer .... korang layan le dulu pic ni.... kang kalu ada mood aku rasa nak kasi tau ... aku kasi tau la..... kalu x ... aku diam2 jer arrr...




kat tingkat 2.. bilik B9


ni baju yang aku kena pakai....


ni yang kat dalam beg tadi...


sedang diberi suntikan .....



family aku, mak, bapak dan adik beradik aku dan kengkawan rapat jer yg menziarah sebabnya aku tak kasi tau kat sedara mara... dan budak2 opis pun tau sebab trpaksa gak bagi tau sebab mc panjang kan..... kang ada plak yg ngata kat belakang kang.....


macam baru lepas bersalin jer... tapi baby dah besar....


wah3x... lepak nampak.....



apa yang dibelek2 tu????


mehoon singapore....sarapan hari kedua...
sarapan hari pertama tak da sebab puasa nak opns...makan malam bubur ikan..(sdap wooo)
makanan tengahari & malam..lupa nak amik...

sarapan hari ketiga....


makanan tengahari hari yang ke3....
lepas makan ni nak balik la... da 3 hari 2 malam kat cini... bosan giler aku


ni ada member suh amik gambar kat tmpt yang wat opns tu pastu post kat blog.. heheh hhehe gilo apo aku nak amik gambor kat situ ... heheheh heheh baru tengok gambo2 makanan kang nak termuntah lak tengok pic tu kang.....

tentu korang nak tau kan ..jadi sebab ramai sngt yg tanya ...jawapannya... aku kena bisol la kat montot...kelakarkan... sure kelakar bagi orang yg dengar.... tapi bagi orang yang pernh mengalaminya... mesti kata ... wooo sakit tuuu...terutama yg ada pengalaman opt kat tmpt tu...so untuk bisol tu tak berulang jadi operate la.. besar woo dia punya scar.....laki aku tgk pun terkezut....dia kata patut ar doct kasi coti lama... hari2 kena gi dressing tau .... sakit wooo kalu gi dressing... doc ada cakap lepas ni mungkin dia akan jahit balik tutup lubang tu..alamak kena admit balik ker ?? tatau la tunggu apntment selepas 2 minggu..cuma , yang paling best dpt coti sakit sampai lepas raya Cina yahooo....korang jeles ker???

ok untuk bebudak kat opis... kalu korang ingat aku enjoy sesangat sebab dapat coti.... korang suruh la doktor tebuk montot korang pulak, biar korang rasa pulak kenapa bleh dapat coti sampai lama cam gitu... kalu korang rasa baru korang tau.... pas tu tak yah tertanya2 kenapa mc lama sgt ... dah rasa baru korang tau jawapannya...... agak2 arrr...ada sebab wooo doktor kasi coti lama.. korang doktor ker???? ramai gak doktor tak bertauliah ni..hehehe




8 comments:

MummyEcha said...

bisul nie jangan memain oooo....sakit tambh lak kalu kena kat situ tu...nak duduk pun susah..neway cepat sembuh dr kesakitan itu....

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

hehe rasa nk tergelak pn ade,anyway...semoga cepat sembuh...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

naik bisol pun kena operate ker kak?? oh..saya baru tahu...semoga semuanya selamat!!~ dah baik ek...

jom join colourful contest saya..klik link ini

Shahayu said...

mummy echa.. ma kaceh kerana memahami...

mayana.... ma kaceh ....

weiyda....ya... ma kaceh... insyaalah akak join nanti contest tu...

Alida Ali said...

Bisul pun kena admitted ke kak...takut gak...

Yan said...

Salam kenal.

akak pun penah kena. Tapi kecik je. Tu pun macam nak apa..

Shahayu said...

ida... tu le kebenarannya... rasa kalu kena kat tmpt lain ok kot... tapi rasa2 kalu bleh ubat tradisional ...lebih baik dari oprt.. susah & sakit ..kalu kecik x pa ni besar giler.. hehehee sabor jer la..

Shahayu said...

kak yan.. salam kenal... tu ar... kalu oprt lobang kecik x pa lagi.. ni besar giler.....

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...