kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Monday, August 15, 2011

DeMAm....

Dah 2 hari si PU3 demam.... malam dia menggigil2.... aku rasa takut gak sebab sebelum ni dia pernah demam sampai kena tarik2 ... terbeliak biji mata...

kul 1 pagi gi gak le spital... so kali ni kitaorg decide nak gi GH jer sebab dah malam ....
kalu gi swasta sure diaorg punya doctor tu part time jer.... tak confidence la plak......
lagi pun kat GH bole cek darah sekali dan dapat keputusan dalam masa 5 minit jer
kalu swasta lak kang takut kena admit lak...nak cek darah sure lambat keputusannya...


sampai kat GH ... klinik biasa dah tutup plak.... tatau la sebab bulan pose ker ..
terus gi emergency.... kat emergency nasib baik tak ramai orang.....




kat sini suma dia cek... thorough la dia punya cek up.....
dia cek tekanan darah...
cek nadi...
ntah apa tah lagi dia cek.....
puas hati la.... thorough checkup


ni Dr. Tan... masa mula2 sampai dia siap perkenal kan diri....
baik sangat Dr ni..... lemah lembut walaupun dah dekat kul 2 pagi.....
dia cek suma..... memang le puas hati...
dia explain pun puas hati gak arr....
PU3 pun tak takut tengok Doktor ni... x nangis pun...
kalu gi swasta ni sure...dengan muka ngantuk nya Dr tu akan cek demam pastu cakap ... ooo demam dia tinggi sikit nanti masuk ubat montot .... ok... amik ubat kat luar... huh huh huh

aku tak tau org selalu cakap GH service tak bagus... tapi alhamdulillah time kitaorg suma ok jer..
service pun ok sangat....

syabas lah kat Emergency General Hospital K.L...
service ada kemajuan....


2 comments:

sayangsayangibu said...

SEMOGA PU3 CEPAT SEMBUH...

Shahayu said...

MA KASEH SAYANG2IBU...

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...