kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Tuesday, June 14, 2011

SnOw WaLK..........


SNOW WALK... sejuk ke kat dlm tu???... patut la aku tgk ramai org kat situ pakai jaket tebal2.. apa ke jadahnya diorg pakai cam tu panas2 terik ni????
oooo rupa2nya ada salji.......

masa mula2 nak masuk aku tanya dulu kat mamat yg jaga entrance tu.... sejuk sangat ker kat dalam tu???? sampai kena pakai jaket tebal... sekali dia cakap...sejuk .. ada la dalam 0.5 darjah selsius.... ooo ye ke???? habis baju kena sewa ker kena beli????? baju sekali dengan tiket masuk... hari ni dan esok ada oper....

korang nak tau rege nya???... hah jom layan piccas dulu..

wah... comei nyer ni dua beradik.....cam kembar lak......


get ready.....
tak sabar2 rasanya ni.....





wah ...masuk masuk jer....memang terus sejuk giler.......


Abg long dia gi main slide.....
aku ni malas gi beratur beratur ni... leceh lambat...


cantik ar hiasan2 kat sini......


kat dalam ni suasana memang malap sikit..... tapi cantik....


cantik swan kat belakang tu....
jaga2 abang long kang kena patuk lak montot tu.... hehehe





ni kat dalam iglu.....



anak abah da tak tahan sejuk.... kaki sudah beku.... nak dokong Abah.....


Air botol yang Aish bawak tu pun jadi sejuk cam air dalam peti es....



Salji2 tu bole wat main....
tapi budak2 sepak2 ngan kaki jer sebab nak wat main sejuk giler
tapi perlu diingatkan .... pakai kasut... cam aku pakai sandal ..... beku kaki ku kena ais


nak hilang kan panas kena la peluk dak ni.....
takkan nak peluk2 encik suami kat sini lak.... sekejap2 ble le... kang lain lak kang...
kang anak2 pun hilang ntah kemana..ngeh ngeh ngeh...


get ready nak lawan main bola ..... Aish jatuh masa tendang bola.....
nangis la pulak.... sakit siot lantai tu berais... keras ....


umah dia dibuat dari Ais....
siap ada kerusi meja tau kat dlm nya...
bole le kalu nak duduk2.....


umah yg ni kecik sikit ... kat luar dia buat cam pumpkin .....


ba...cak..... the dwarf....



tangan kasi masuk dlm baju....
sejuk giler.... beku tangan....


korang2 jangan jeles......
mamy ngan Abah nak inter frame .... huh huh huh






hidung suma merah.....
telinga pun pakat pakat jadi merah gak...


anak bujang ni pun nak manja2 gak....




ok la jom kita layan video lak....
eh sebelum tu.....
rege tiket ari tu.....
kalu beli tiket sebelum kul 6.00p.m, dewasa RM15, kanak2 12 tahun kebwah RM10.00.... kanak2 3 taun ke bwah freee....

kalu hari biasa....dewasa RM25... kanak2 12 Tahun kebawah RM15.00...

s
video



video



video

8 comments:

Alida Ali said...

Danish dah sampai ikut rombongan sekolah...ibu dgn ayah blm msk lg dlm snow walk ni..dulu masa g i-city blm ada lg...ok gakkan takyah g naik genting dah nak main snow..

Shahayu said...

ALIDA...LAIN KALI IBU NGAN AYAH PLAK NAK MAIN AIS... JGN LUPA BAWAK SARUNG TANGAN... SEJUK GILERS.... NI FIRST TIME MAIN SNOW... KAT GENTING PUN TAK PENAH MASUK MAIN SNOW... HEHHEE

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

I-City ke ni??..

Maya Mayana said...

ambo jeles nih...belum pernah sampai..comel ke kita? bole la setakat jd model blog sendiri :P

Acik said...

Nak pegi gak! Panaslah kat sini ... heheee

Shahayu said...

pakciklie... ya betul i-city...

Shahayu said...

mayana.... jom bawak anak2... betul tak tipu..comei le ... x pa jadi model kat blog sendiri...

Shahayu said...

acik... fuh kat dlm tu sejuk gilers... beku... masuk jap je dah selsema.. tatau la kalu dok kat luar negara yg sejuk cam tu..... tak tahan kot ......

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...