kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Wednesday, June 29, 2011

Pizza HuT...&...M'Sia VS TeiPei (TaiwaN)..


ni n3 yg dah lepas nak hapdet gak..... pc ada problem tu yg lambat hapdet tu....
Anak2 aku nak tengok bola siaran langsung.... M'sia vs Teipei.....so so eksaited la konon2nya.... so suma tak nak mamam nasi... nak dok dpn tv jer.... so aku pun nak support malaysia dan anak2 yg suka bola la konon..... so dpn tv la kitaorg mengadap..sambil ngap ngap pizza hut...

jom layan.........


tiga beradik yang syok sakan sebab dapat makan pizza....
suma ckp... sayang mamy...... huh huh huh...
haip tak bleh selalu2 ... mau bankrupt mamy...



jom mamam....Aish belanja...
hehehehe


sayang mamy.....


senyum yang melirik...
cam kembar kan????? sepesen jer senyuman mu itu...hehehe


wah dengan kusyuk nya mengadap perlawanan bola....
siap nak pakai baju bola m'sia tau sambil tengok bola kat umah.... hhehehe

yeah.... m'sia memasuk kan gol yang pertama.....



yeah.... gol yang kedua.....


dan akhirnya.....

Malaysia menang 2-1.... M'sia menang tipis.....

tapi nasib baik gak ar menang... tak sia-sia mamy beli Pizza untuk korang...
tapi lain kali kita beli Domino's
budak2 tak berapa suka Pizza hut... aku pun rasa cam kureng la ..
banyak tu pizza tak habis... selalu kalu beli Domino's sampai x cukup2...
terbaek gak pizza Domino's....(kasi promosi sikit.... huh huh huh)







4 comments:

sayangsayangibu said...

pizza hut lagi best, domino tak pernah cuba pulak, tp dah lama nak buat pizza sendiri punya
isshh bilalah nih

Cik Puan Axa said...

comeinye anak2 akak!salam kenal.. :)

Shahayu said...

sayangsyang ibu... nanti bole le cuba pizza dominos...nanti pos n3 kalu dah masak pizza buatan sendiri ya..bleh amik resepi pizza kat awak....hehehe

Shahayu said...

cik puan axa.... ma kaceh ... salam kenal gak...

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...