kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Sunday, May 8, 2011

PeTs.....


ari minggu gi Titiwangsa.... sekali tengok ada orang jual pets...... singgah jap ..... binatang peliharaan yang paling aku suka tengok .... sugar gliders..... comei sangat..... cute je...... tapi harga nya pun bole tahan gak arr..... jom layan ...


ni gambar sumber dari google... ala tomei nyer...




yang ni tengah tido.... tido dia kurang sopan sikit.....


makanan dia buah2an


harga nya???? rm350 sekor..... senang nak bawak kemana2
siap ada beg poket kalu nak bawak gi mana2
letak jer buah sehiris dlm poket tu...bole bawak kemana kita pegi...


ni yang berjalan kat Aish... jinak binatang ni...... suka sangat... tapi budak2 kecik lagi ... cam na nak bela....sure berebut2 budak nak jaga.. lagi pun mahal woo sekor kalu tak tau jaga mau mati.... sian la plak..


eh wonder pets pun ada???


ular pun ada...
encik abe tak kisah jer nak pegang...


Abang long nak pegang....

wonder pets..wonder pets kami datang... tuk menyelamatkan binatang yg kesusahan
kami tak besar ..dan kami tak kuat..
bila bekerjasama suma jadi mudah... oooo wonder pets..
apa yang penting.... kerja sama..


ala tomei nya rabbit
w
ee eee takutnyer....


he dah tak takut dah.....


ha ni pakcik ni tuan punya kedai.......
baik pakcik ni... pandai gak melayan bebudak.... kitaorg tak beli pun dia layan gak...
baik sangat... siap tunjuk ajar cara nak pegang..... bole saja kalu amik gambar ...


Aish pun nak pegang.... eeee aku tak la pegang... bukan takut yee... tapi geli geleman...

ular ni makan sebulan sekali jer ... kalu tak silap aku la kata pakcik ni...
pas tu kena tunggu seminggu baru bole pegang ni ... sebab kalu ular ni dah makan dia kena tido jer dlm seminggu tu... tak bole kacau dia takut nanti dia muntah.... kalu dia muntah...lepas tu sure ular ni mati......

wah panjang lebar gak la anak pakcik ni citer.... pakcik ngan anak2 pakcik ni suma baik2
tak lokek ilmu.... dia org citer aje kalu ada orang tanya2....

kalu korang nak beli ker nak tengok ker binatang peliharaan ni.... korang pegi la kat Titiwangsa setiap hari Ahad kat parking area belakang sekolah Menengah dekat dgn padang bola sepak...

alamak... iklan lagi ... hehehehe..
tolong promosikan kedai orang.... hehhee



2 comments:

sayangsayangibu said...

comel arnab tu..
kalau anak anak akk dapat pasti 'SELAMAT'

sudi2 cua GA ni.. (,")
http://mycutelife-sayangsayangibu.blogspot.com/2011/05/cuba-teka-kata.html

Shahayu said...

memang comei pun arnab tu... heee dpt kat budak2 ..... habis...

insyaalah saya joint ga tu nanti...

tq sayang2ibu..

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...