kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Monday, May 9, 2011

cHoP 'N' sTeAk @ kG baRu...

korang2 mesti biasa pegi kat sini..chop n steak kat Kg Baru.... aku dulu2 ada gak pegi... tapi disebabkan parking susah kat sini, selalu penuh tepi2 jalan & orang pun selalu ramai... jadi nya dah bertahun tak dapat menyinggah kat kapal ni...

kebetulan petang tu memang tengah jalan2 cari makan kat Kg Baru..... teringat lak lama tak singgah kat kapal ni... so... siang lagi.. orang pun tak ramai.....

apa kata kita singgah....

ni kat depan kedai....


abg long sibuk nak posing kat kaunter pembayaran....
bukak kasut dulu sebelum naik pangkin...
eh mana kasut laki aku???? ... ooo dia naik sebelah sana....

kitaorg cari pot pangkin yang bole bersila.....


abang long... cepat la order.... PU3 dah lapo ni.... order manyak2 sikit....


x bole le nak posing berdua2an.... ada jer tukang selit ....


pot ni abg long yang pilih.... kat tempat2 duduk lain ... dah biasa katanya... nak dok bersila lak
orang bandar mana pernah dok kat pangkin2 ni.... aku masa kecik2 ada la pangkin ni...
anak2 tak merasa dok pangkin.... jadi dia rasa teruja sangat dok makan kat pangkin hehehehe


alamak... anak dara aku siap merangkak2 kat atas meja ... huh huh huh nampak na jakun..
sib baik orang tak ramai ... kalu tak malu je ... ngan anak2 aku jer yg terjerit2....
mengalahkan tarzan dan tarzaniah....


ha air dah sampai .... kita minum dulu....


cawan besaq gedabak cam tu bole ker habis tu????


ni lamb chop
(aku punya..)

fries ..
budak2 ngan mak bapak budak punya...

chicken Cordon Bleu... encik abe punya...
ehh apsal lain jer..... nampak kureng menarik...encik abe kata memang kureng pun...
sos dia tak kena... so minta black pepper sos..


Chicken chop ..
abg long punya... eh tangan sape ni.... x sabar2... lapo ker???

Spaghetti ....
ni Aish punya...


Wah wah wah anak bujang ku dah pandai berposing2 lak ni.. siap dia kata nak tukar gambar fb dia .... hemo hemo hemo....

.
anak abah ....


jangan tak caya ... budak tecik ni... bole habiskan itu spaghetti sorang2....
Aish kalu makan kat luar sure makan banyak..
lebih2 lagi kalu makan kat hotel.... tak rugi bawak dia
tapi kalu kat umah... susah nak ajak makan....
huh huh huh ini bole bankrupt ni..kalu hari2 makan kat luar...


sebelum balik ... jom layan buaian..bukan boyan ye....

ini lah hasilnya setelah kekenyangan...

eh cam na bole tertukar tmpt duduk lak ni... adik dok kat luar car seat...
abg Aish yg dok kat tmpt adik...
ok plak si adik PU3... kasi lak abg Aish tido kat situ...

ok ok tak pa janji tak gadush2 .. selamat sikit... Aish makan banyak sangat tu..
so.... jom tido...






4 comments:

sayangsayangibu said...

sesekali pekena steak rasa berbaloi
sesangat
tp nak makan selalu tu tidaklah ;p

Shahayu said...

sayang2ibu...sekali sekala ok la makan steak ni... kita kan tekak melayu...mesti nak cari nasi.. hhehehe

Alida Ali said...

Tempat feberet sy ni kak kalau nak mkn western food...

Shahayu said...

alida...oo ye ke.. cantik tmptnya kan?.. tenang dan nyaman....

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...