kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Wednesday, May 4, 2011

kAwAN bAEK.....

Ni dia sahabat baekk ... baek punyer.... hehehe
kalu datang umah my MIL.. Sure si qimi ni ada kat umah .....
kalu bawak bebudak kat umah my MIL.... dari jauh lagi PU3 dah panggil Qimi..


hemo hemo hemo..... kan maen lagi korang bergambar ye...
heheh aku yang suruh pun..... har har har
tapi aku suh pegang bahu jer... ni dah lebih ni....


so disebabkan dua orang sepupu ni rapat... jadi kwan baek... tu yang aku nak suh diorg posing2 sat .... biaq dah besaq ... nanti dia bleh tengok.... ohhh kita dulu rapat cam ni yerk....


tetiba tengah dok posing2 baek punyer..... tetiba ada serangan dari belakang...
Aish: wei.... itu adik aku arr..... jgn peluk2... itu adik aku...
dush! dush! dush!...
da cukup2 jgn gado2.....


Aish: mamy ni asyik2 amik gambar... asyik2 amik gambar......amik gambar amik gambar amik gambar....
mamy: aloo loo loo jelez le tu... org tak amik gambo dier....
hish hish hish...ingatkan marah sebab org pegang adik dia... ropa2nyer jelez tak amik gambo dia..
huh huh huh........ hah kan adik PU3 dah lari.... macuk umah... majuk le tu..


ok... posing bebaik... amik gambo ngan Qimi lak...... ini duaorg selalu gadush gadush jer....
Haqimi tak berapa suka maen ngan budak laki2 terutama cam Aish... Aish kalu maen kasar...
Qimi tak suka maen kasar2 ..... ala adik aku , bapak si Qimi tu dulu pun cam gitu..huh huh huh.... ala gadush2 tu biasa arr.... budak2....
ntah ntah aku masa kecik2 lagi teruk kot.... kwank kwank kwank..


8 comments:

Amiizaa2001 said...

hehehehehe tomei...auntie geram nak kiss dia:) msh nenen mama tak?

MummyEcha said...

penyelamat udah sampai tu hehehehe..........pandai abg jaga adik...so lepas nie sure sepupu2 yg lain x berani dekat ngan pu3 hihihihi.....

Shahayu said...

MEIJA...hehee PU3 tak nenen da ... tapi sekali sekala lepas gian.... dan kalu dok ngan dia ...tangan dok meraba jer arrr...huh huh huh

Shahayu said...

mummy echa.... abg pun suka sakat adik ... selalu gaduh.....adik selalu nanges.. tapi kalu org buat adik dia ke kacau adik dia... dia marah lebih2 lak.... he he he

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...

aloo...comeiinya budak2 neh..;-)

Shahayu said...

HONEYbunny...

salam kenal....tq ziarah..... ma kaceh...

b a r | n e said...

sweet betul tengok gelagat bebudak ni kan =)

Shahayu said...

barlne... hehehe geram pun ada kalu tegok perangai bebudak ni.... hehee

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...