kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Wednesday, March 9, 2011

SpeC bArU AbG LoNg....

lepas gi jumpa pakar oftalmology.... baru ble wat spec.... ingat memula nak beli yang murah2 jer... tapi setelah diberi penerangan... dan disebabkan ianya untuk mata... jadi amik yang elok sikit la... tapi kalu dah yang elok, mahal la jawab nya..... tapi tak pa la... untuk anak gak... ingat tu Abang Long, bila dah besar nanti ingat.... apa yang mummy dan Abah buat yang terbaik untuk anak2....... ha ingat tu... kalu lupa...ni dia mummy dah simpan dlm blog untuk peringatan korang nanti bila dah besar......ngeh ngeh ngeh...


ha pilih jangan tak pilih.....



yang ni ok tak mummy??...encem tak???tentulah ok ... tentula encem...tengok rege laa....




hai apa yang dibelek2 tu.... nak bayar ker???....



ok... mummy nak test gak ar..... ( saje je kan... walhal kat umah ada... baru buat bulan doblas ari tu.)
aku pun baru 2-3 taun kena pakai spec ... ini selepas aku masuk section yg kena mengadap PC jer ar ni... kena dok tengok amount...yg kengkadang besar ...kengkadang kecik...kengkadang tak da.... heheheheh

Abah pun nak try satu....


jeng.. jeng.. jeng!!!!.... cam Rosyam Nor la Abah.... heheh heheheh......
ok la tu..... encem apa ...... tapi ni bukan Rosyam Nor..ni Rosyam Yes... har har har


cer dekat sket... zoom.. brand apa spec tu.... alamak... x nampak lak....


Ceh!! asyik di lap jer.... kotor sikit lap... kotor sikit lap... huh huh huh...
ala memula memang le cam tu... lama2 sok malas la plak....


Ha..encem tak abg Long ?....ecem .... alamak... abg long... ni kira hadiah harijadi tuk Abang Long taun ni dari mummy & abah... bleh tak?? ok tak pa... bole.... alamak tersentuh hati... Abang Long dari kecik sampai sekarang memang selalu pandai amik hati mummy ngan abah.... selalu tak nak menyusahkan ..... tak pernah nak minta itu dan ini .... kecuali kalu dah promise... kenala tunai kan.... huh huh huh... cam ni la anak yang soleh.... heheheh (sebab selalu org tanya masa dia kecik2 dulu dah besar nak jadi apa??... dgn selamba dia menjawab... jadi anak yang soleh... terharu mak ...)

4 comments:

MummyEcha said...

sejuk perut kalu dengar jawapan ank cam tu...bila baca n3 pasal spec..tetiba tingat rupanyer saya pun dah lama x ganti spec.okay gak spec abg long...sesuai ngan muka.

my name is Yana said...

ye kak,bukan main sebarang je pakai cermin mata ni...kena check dgn pakar if main sebarang nanti leh kena retina detachment...koyak kat selaput mata tu...

Shahayu said...

mummy echa... kena check balik tu takut power naik ker turun ke...

Shahayu said...

yana.., wahh!!! bahaya gak ye... bleh kena retina detachment???... koyak kan selaput mata???? macam2 kan sekarang ni......

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...