kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Sunday, October 24, 2010

GADUSH... GADUSHH.. GADUSHHH .. hari2 mesti mau gadush

hari2 kalu tak gadush... tak sah.... mesti ada calar balar... baru best....hish hish hish....


habis la pipi layoutt anak mami ni.....bercalar balar......



ni muka terbaru abang AISH... muka pun bercalar balar.... sapa wat?? adik Puteri la... sama jer ... kalu tak muka adik .... muka abang..... tak pun muka abang long......tak tau la apa yang dorang gadush kan ..... ada aje benda yang nak direbutkan.... nak kata kuku panjang tiap2 minggu aku ketip.... tapi masih boleh gak mencakar..... cam na???? cam na nak buat supaya dua beradik ni tak gadush2 kat umah?????..... ada tak sesapa nak kasi idea..... aku kat umah kengkadang cam TARZAN.. TARZANIAH... HUH HUH HUHH ... terjerit2... mesti jiran2 aku ingat aku ni meroyan.... hhe heheh hehehh ...... ingat nanti nak record je suara yang terjerit2 tu suruh diorang jangan gadush.... bila diorang gadush je ... play.....tak lah perit tekak aku nak jerit hari2 ..... ok tak idea tu????.....hehh hehhee



2 comments:

mama said...

ok gak idea tu...ko tape jer soghe , bila time dorang gaduh..ko on je la tape tu..save soghe...hehhehe...

jasayu1 said...

TU LA... tapi masa jerit2 tu tak sedar... so lupa nak record ... hehehe

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...