kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Tuesday, October 4, 2011

Lolly Choc...

semalam ada opis mate kasi lolly choc ni... kebetulan anak aku 3 orang so... cukup la sorang satu... opis mate punya kakak ada jual menda alah ni...... macam2 akak dia meniaga..... yg ni dia baru try agaknya...... dia kasi promote dulu.... rege tak kasi tau lagi.... korang agak2 berapa hengget ye???? hehehehe.... aku tolong surveykan ....

ok jom layan model2 iklan ni....


Liverpool , Thomas & friends , Dora


Untuk model pertama Liverpool, aku kasi abg long try..... ada biskut oreo kat dalam.....



untuk model kedua...Thomas & friends , aku kasi Aish try.... dlm ada marsh mellow agaknya..


Untuk model ketiga...Dora the explorer.... aku kasi kat PU3 rasa......dlm ada berteh rasanya..


ni model2 Lolly choc tadi....... ewah2 mempromosikan lolly choc...
(sila abaikan puyut abg long yg membuyut tu ye.... hehehe)


ngap.....


satu,... dua,... tiga,.... ngap...ngap ...ngap...


hehehe PU3 Punya ada lagi....x mo gigit...nak jilat jer.......
kecian Dora nanti kena makan.....
wooo ngelat ye.... orang lain punya suma dah habis...
dia punya dia sayang nak makan.....

tapi akhirnya....... tak tahan la tu.........
ngap ngap ngap......burp!!!!..

p/s : kalu nak order ker atau pertanyaan sila call: 016-6262026 sapura....
aku tolong promosikan jer..... iklan percuma.... model pun percuma tak yah bayar....
apa2 hal contact & deal ngan dier hehehe...


8 comments:

Maya Mayana said...

emm RM 2 boleh tk? tgok modal la kot..hehe

ieda said...

wah2 syok nyeee budak2 nie .. lolipop sorang satu ! :)

IdaShazana said...

dah lama tak buat coklat

Amiizaa2001 said...

cantekk sangat karektor kat lolipop choc tu:):) tomeinya pu3, auntie geram nak kisssssss:):)

Shahayu said...

mayana, rm2.00 ok gak tu..tqvm

Shahayu said...

ieda.... kena kasi sorg satu kang berebut..gadush lak... hehehe

Shahayu said...

idashazana.... buat lah .. ti publish kat blog akak bleh tiru... heehee

Shahayu said...

meija.... pu3 sama cam si tomei kecik awak tu... geram jer nak geget..si balqish hehehe

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...