kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Sunday, April 24, 2011

TaEkWoNdO -BeLT UpGraDE...

Hari sabtu ari tu, abang long punya taekwondo ada belt upgrade..... pukul 10.30 pagi mesti dah ada kat sana.... dia wat kat SJK(C) KUEN CHENG 1, punya la susah nak cari sekolah ni.... sebab peta yg dikasi oleh Master dia lain.... kat GPS gi tempat lain.... so kitaorg tak tau yg mana satu betul...

akhirnya encik abe kata kita ikut peta sebab kat sini dia kata dekat ngan WIRAMA... aku pun ikut jer ar... akhirnya tanya orang.... masuk lorong tu lorong ni..... punya banyak lorong da.... rupanya GPS betul.... heehehhee... sampai kat destinasi... GPS.. anda telah sampai ke destinasi.... heheheh tapi nasib baik sampai cepat....kul 10.10 pagi itupun orang dah beratur... dah ramai...


siap posing2 lagi kat depan sekolah tu..



alloo pandang depan ar... sat lagi panggil master yap panggil nama .....



exercise dulu.... eyah ....
warm up .....kasi panas...

gelek abang long gelek.....

Yang ni tomei sangat ... ni anak org putih ni... rasanya baru 4 taun kot.. teror tol budak ni...


diberi penerangan... faham ker????? guna bahasa Mandarin....huh huh huh
Abg long faham la....
aku setakat:
ni hao ma.....
cho an..
xie xie..
du bu qi..

bole la .... hehehehe.. itupun baru belajar kat opis... aku amik mandarin class tau...
nanti aku citer pasal course mandarin class yg aku attend... heheheh
best gak arrr...

Abang long kata dia takut sangat.... sebab dia punya master garang ...
masa panggil nama pun dah takut...

abang long siap cakap... kaki abang long menggeletar mammy ..... takut ada buat silap.....
heheheh nebes gak abg long ni erk......

k kita layan video abg long yg dia kata dia gigil kaki tu..... hehehehe...

video

2 comments:

Amiizaa2001 said...

oohhhhh good luck abang:)

Shahayu said...

tq..antie amiizaa2001...

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...