kacak luar kacak dalam..cantik luar cantik dalam maii klik sini..

Pages

Followers

Monday, April 25, 2011

FrOZeN fOOD....


dari minggu ari tu lagi dah order frozen food ni dari kawan...cuma minggu lepas aku ada course... 2hari x da kat opis... pastu member yg jual lak cuti...... jadi minggu ni la dia sempat bawak.... aku dah try dah sebelum beli so ni la hasil nya.....

kalu nak beli kat luar tu belum tentu kita tahu sapa yang buatnya... ni sebab memang dah kenal sangat ngan member ni so... yang penting sedap dan halal... jadi beli lee....

karipap sardin dan karipap kentang...rege...satu 0.40sen


pulut panggang...rege : satu 0.50sen
(besar tau pulut panggang nya..inti pun banyak....)


yang ni lepat labu.... sedap... lemak2 manis
rege: 0.40 sen satu..


yeaa..muatlah... sape cakap peti ais aku tak muat nak taruk itu frozen2 food...
ya ar mana tak nya aku amik suma tu tiap satu 20pcs... heheheh bukan apa anak aku sekolah Cina .. so makanan kena bawak dari umah ar... pagi2 dah kuar umah...mana nak ada makcik jual kuih atau nasi lemak kat sini ... umah aku ni pun kawasan Cina....
lagi pun anak2 aku dah bosan bibik masak..... heheheh alasan la tu...


hah ni pulut panggang....yang kuning ada inti kelapa tu lepat labu..... anak aku Aish suka lepat labu ni... dia sorang bedal kasi abis itu lepat labu.....
PU3 suka yang mana??ehhh PU3 suma tak makan PU3 diet....
hehehhe sebenarnya dia tak sihat...kalu tak dia dulu2 perabih.....


karipap sardin & karipap kentang

bila dah di goreng...aku pun tak tau la yang mana satu karipap sardin... mana satu karipap kentang... tapi abang long teror... dia tau jer yg mana satu karipap sardin/kentang... dia kata yang warna gelap sikit sardin.. yg terang sikit kentan... huh huhh mana2 lah abang long... kalu part makan dia memang expert.... kih kih kih....

so kalu korang rasa nak order....
ni no tepon dia: 016-6262026 (sapura)
eh teriklan lah pulak...... hehehehe

4 comments:

sayangsayangibu said...

nampak sedap

senang bila dah ada bahan untuk di sediakan sbg sarapan/ bekal kan?

Shahayu said...

sayang2ibu....memang sedap...

sesuai org yang bekerja cam saya dan yang bersekolah....

Amiizaa2001 said...

waaa bgsnya......senang tinggal masak/grg jerk:)

Shahayu said...

amiizaa2001,,, keja senang... makan pun senang,, hehehe

kacak luar kacak dalam....cantik luar cantik dalam... mai click sini

DI TAJA OLEH...